Svéd(d)élet(t)

Az életünk Svédországban.

2018. március 21.

Svédországi kirándulások - Kullens fyr

Ez az egyik kedvenc kirándulóhelyünk az ország déli részén. Egy, a tengerbe benyúló félsziget csücskén álló világítótorony, ahonnan csodás kilátás nyílik a tengerre. Kb. 2 havonta kimegyünk ide, de még mindig tud újat mutatni nekünk. Nem is ragoznám nagyon sokáig, hoztam inkább pár képet róla, amiket Viktor készített a múlt heti látogatásunkkor (néhány rövid infót írtam a képek mellé a helyről). Sajnos a fényképzőgépet itthon felejtettük, így a képek telefonnal készültek, de a lényeg látszik rajtuk. A tavaszi-nyári időszakban az egész környék harsogóan zöld és rengeteg a virág. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a túrát, aki erre jár, és szereti a tengert.

 

NRebeka 5 komment utazás természet Svédország Kullens Fyr

A bejegyzés trackback címe:

https://svedelet.blog.hu/api/trackback/id/tr1813764782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NRebeka 2018.03.22. 08:29:22

@Kridan: Csak ajánlani tudom, akár egy városnézős napot is lecserélve erre. Szerencsére a tömegközlekedés is jól szervezett errefelé, egészen a legfelső parkolóig felvisz a busz, úgyhogy még autót sem kell bérelni a kijutáshoz.

abel_ 2018.03.25. 22:10:17

Szia Rebeka!

Ha van kedved ilyen témáról is írni, szívesen elolvasnám a véleményedet arról, hogy - így, több hónap kint élés után - milyen perspektívát láttok a kinti életetekben. Látjátok-e a stabil életet magatok előtt hosszú távon? Látjátok-e, hogy a terveiteket meg tudjátok majd valósítani? Amikre Magyarországon nincs, vagy csak nehezen van lehetőség (lakás / ház, autó, akármi). Minden, amiért kiköltöztetek. :)

NRebeka 2018.03.31. 20:37:06

@abel_: Mindenképpen megosztom az ilyen irányú tapasztalatainkat előbb-utóbb. Már vannak terveink a jövőre, remélem, hogy meg is tudjuk őket valósítani. :) De leginkább a nyugalomért (minden téren) költöztünk ki, amit várakozásaink szerint meg is kaptunk, és nagyon hálásak vagyunk miatta.
süti beállítások módosítása